Glennis Podiumvrees

Glennis Grace stond kokhalzend op het podium

Door RTL Boulevard/Beau Monde··Aangepast:
Glennis Grace stond kokhalzend op het podium
RTL

Glennis Grace durfde een tijd lang het podium niet op, dat vertelt de zangeres in de nieuwe Beau Monde. "Het was zo erg dat ik meerdere keren tegen Bob, mijn broer en tourmanager, heb gezegd: ‘Ik ga het podium niet op. Ga jij maar, ik ga niet'."

"Een keer kwam ik van het podium af en zakte in elkaar"

Anderhalf  jaar geleden had Glennis veel angst om het podium te betreden. Naar de reden kan de zangeres alleen maar raden, maar in die periode zat ze niet lekker in haar veel en had veel stress. Ook ging het niet goed met haar relatie. "Tot op de dag van vandaag weet ik niet waar het vandaan kwam. Ik denk dat het psychisch was,” aldus de diva in de Beau Monde.

Glennis heeft onderonsje met oud-president Bill Clinton
Lees ook

Glennis heeft onderonsje met oud-president Bill Clinton

Glennis vertelt dat ze in die periode absoluut niet het podium op te krijgen was. Haar tourmanager moest haar bij wijze van spreken het podium op duwen. "Een keer kwam ik van het podium af en zakte in elkaar. Soms moest ik verbloemen dat ik – tijdens een optreden – aan het kokhalzen was. Dan merkte ik: als ik nu stop met zingen, val ik flauw of ga spugen."

Om van haar problemen af te komen ging Glennis in therapie en inmiddels gaat het stukken beter met de zangeres. Ze is gelukkig in de liefde met haar gitarist Levy en werkt hard aan een internationale doorbraak in America’s Got Talent.

Het hele interview met Glennis Grace lees je in de nieuwe Beau Monde.

Lees meer over
Glennis Grace