Vechtscheiding

Johnny Depp beschuldigt ex van mishandeling

Door ANP / RTL Boulevard ··Aangepast:
Johnny Depp beschuldigt ex van mishandeling
RTL

Er lijkt weer een nieuw hoofdstuk te komen in de lange, bittere vechtscheiding van Johnny Depp en Amber Heard. De acteur claimt dat zijn ex-vrouw hem heeft mishandeld tijdens hun huwelijk.

Op basis van nieuwe rechtbankdocumenten meldt People dat Johnny zijn ex beschuldigt van slaan. Zij zou hem twee keer in het gezicht hebben geslagen nadat hij te laat was komen opdagen voor haar verjaardag in 2016. Amber zou gedronken hebben en werd agressief en gewelddadig toen hij thuis kwam. De acteur claimt op dat moment zelf niet onder invloed te zijn geweest.

Johnny Depp ontloopt ex op Comic-Con
Lees ook

Johnny Depp ontloopt ex op Comic-Con

De tweegingen in 2016 na een lange vechtscheiding uit elkaar. De actrice beschuldigde Depp destijds van fysieke en verbale mishandeling. De acteur werd door de rechtbank opgedragen om zijn ex zeven miljoen dollar te betalen, die Amber daarna volledig doneerde aan het Children's Hospital Los Angeles en de American Civil Liberties Union.

Amber ontkent dat ze Johnny zou hebben geslagen. Een advocaat noemt de beschuldiging tegenover The Mirror "volslagen onjuist".

Lees meer over
Johnny Depp