make us proud

Yes! Glennis Grace door naar de AGT-liveshows

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Yes! Glennis Grace door naar de AGT-liveshows
RTL

Glennis Grace heeft het voor elkaar: ze is door naar de liveshows van America's Got Talent. De Amsterdamse verpletterde de jury met een indrukwekkende versie van Nothing Compares 2U van Prince.

"Wat een geweldige stem en optreden!"

Voordat ze het nummer inzette, zei Glennis naar jurylid Mel B geluisterd te hebben, die haar na haar auditie op het hart drukte ook andere nummers dan die van Whitney Houston te zingen. Simon Cowell moest daar om lachen en zei: "Volgens mij heb ik dat ook gezegd hoor!" Het advies was in elk geval goed opgepakt door Glennis, die met haar loepzuivere optreden voor kippenvel bij de jury en het publiek zorgde.

De liefde spat er vanaf: Glennis Grace en haar nieuwe lover
Lees ook

De liefde spat er vanaf: Glennis Grace en haar nieuwe lover

Op sociale media regent het complimenten voor Glennis, die door vele volgers van het programma als grote kanshebber voor de winst wordt gezien. "Wat een geweldige stem en optreden!" schrijft iemand. "Yes! Gefeliciteerd Glennis en zet 'm op in de live shows!"

Glennis laat weten dat ze niet kan omschrijven hoe het voelt om door te zijn naar de liveshows: "En ik weet dat mijn zoon trots op mij is."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De liveshows beginnen volgende week en daarin nemen telkens twaalf kandidaten het tegen elkaar op. Per liveshow, in totaal drie, gaan er zeven door naar de halve finales.