sister act

Temptation-Chloë duikt het klooster in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Chloë / Robbert PoelTemptation-Chloë duikt het klooster in
RTL

In Temptation Island weet de rondborstige verleidster Chloë niet alleen Kevin van zijn stuk de brengen met haar verleidelijke moves. Ook de andere mannen smelten voor de Vlaamse meid. Toch gooit ze het roer nu rigoureus om: ze gaat het klooster in!

Voor een nieuw programma, dat te zien zal zijn bij de Belgische zender VIJF, hebben drie weken lang de zusters de deuren van hun klooster opengezet. Vijf jonge vrouwen die “de weg kwijt zijn” nemen hun intrek tussen de zusters. Eén daarvan is de wulpse Chloë, wie we nog kennen van haar Temptation-avontuur.

En wie denkt dat de meiden drie weken kunnen relaxen heeft het goed mis. In Oh My God, de naam waar het programma naar luistert, worden de Vlaamse meiden namelijk helemaal opnieuw opgevoed. En waar hun dagelijks leven normaal bestaat uit selfies maken en shoppen, gaan ze nu vrijwilligerswerk doen en op zoek naar hun ware ik. 

Maar het wordt nóg een tandje zwaarder voor de uitgedoste dames. Alcohol, roken make-up en mobieltjes zijn namelijk uit den boze! Ai...

WTF?! Temptation-Kevin en Megan weer samen gespot
Lees ook

WTF?! Temptation-Kevin en Megan weer samen gespot

Naast Chloë is er nog een Temptation-dame gestrikt om mee te doen aan het nieuwe programma. Zo gaat ook verleidster Yasmine haar leven weer proberen op de rit te krijgen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De avonturen van de vijf feestbeesten zijn vanaf september te volgen op VIJF.

Lees meer over
Tv-programma