Goodbye my lover

Noo: deze series verdwijnen van Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyImagesNoo: deze series verdwijnen van Netflix
RTL

Netflix gaat deze maand flink de bezem door het filmaanbod halen, en geliefde series en films verdwijnen deze maand nog van de streamingdienst. Dat wordt even huilen in een hoekje.

Het is geen grap maar de werkelijkheid, het verwijderalarm van Netflix is serieus. Een hele waslijst aan series die Netflix gaan verlaten is online verschenen. Onder andere Homeland, Prison Break, How I Met Your Mother, New Girl, Modern Family en Lie to Me zullen nog maar even te bewonderen zijn op Netflix.

Stond een van deze series op je must see lijstje? Pak dan maar snel een bak popcorn erbij en begin met bingewatchen voordat het te laat is!

Disney gaat de strijd aan met Netflix
Lees ook

Disney gaat de strijd aan met Netflix

Helaas zijn er ook een aantal kaskrakers die niet langer te zien zullen zijn bij de streamingsdienst. Als je zin hebt in een beetje actie hoef je straks niet meer te zoeken naar Mission Impossible II, die zal dan niet meer te zien zijn. Maar ook Angry Bird movie en de Starwars-film Rogue One zullen verwijderd worden.

Alle bovengenoemde films en series staan er al op sinds de lancering van Netflix in Nederland. Dat is inmiddels alweer vijf jaar, de tijd vliegt! Waarschijnlijk had Netflix de licenties voor maar vijf jaar vast weten te leggen, en die staan nu op het punt van verlopen.

Benieuwd naar de hele lijst? Die vind je hier.

Lees meer over
Netflix