De deur gewezen

Dé reden waarom Sarah Drew niet meer schittert in Grey's Anatomy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyImagesDé reden waarom Sarah Drew niet meer schittert in Grey's Anatomy
RTL

Sarah Drews, beter bekend als April Kepner onder de Grey's Anatomy-fans, zal niet te zien zijn in het vijftiende seizoen van de hitserie. Nu doet ze eindelijk een boekje open over wat nou precies de reden is, en die is best pijnlijk...

"Ik ging terug naar mijn trailer waar ik huilde"

De Amerikaanse ziekenhuisserie is al zo'n dertien jaar op de tv, en vanaf het begin al een enorm succes. De serie heeft een rijke cast met knappe koppies. Helaas maakt Sarah geen deel meer uit van deze cast en heeft ze afscheid moeten nemen van haar collega's.

De dag dat ze ontslagen werd kan ze zich nog herinneren als de dag van gisteren. Het staat nog in het geheugen van de roodharige gegrift, het was namelijk geen pretje. 

Dit gebeurt er achter de Grey's Anatomy schermen
Lees ook

Dit gebeurt er achter de Grey's Anatomy schermen

"Het was in de middag en ik ging terug naar mijn trailer waar ik huilde en veel belde met mensen", vertelt de actrice in een interview met The Hollywood Reporter. Goed te begrijpen want ze zag het slechte nieuws niet aankomen. 

In het interview vertelt ze ook wat nou precies de reden is waarom ze niet zal verschijnen in het vijftiende seizoen, en die is best lullig. De beauty werd verteld dat de serie te veel karakters had, waardoor er rollen moesten worden geschrapt. Er zouden te veel rollen zijn die ze niet allemaal kwijt konden in een verhaallijn. Pijnlijke reden dus die Sarah de kop kostte. 

Gelukkig blijft ze positief en gelooft ze dat dit soort dingen met een reden gebeuren.