Dance and love

Staande ovatie voor Jennifer Lopez bij VMA's

Door ANP / RTL Boulevard ··Aangepast:
© GettyStaande ovatie voor Jennifer Lopez bij VMA's
RTL

Onder luid applaus nam Jennifer Lopez als eerste Latin artiest de Michael Jackson Video Vanguard Award tijdens de MTV VMA's in ontvangst. In een afgeladen Radio City Music Hall in 'haar' New York gaf J.Lo een emotionele speech, nadat ze eerder een medley van haar grootste hits ten gehore had gebracht.

“Mijn dromen zijn uitgekomen, dit is geweldig.”

"Dit is een enorme eer voor mij, ik ben opgegroeid met MTV. Mijn dromen zijn uitgekomen, dit is geweldig. Mijn loopbaan werd een obsessie voor me, mensen zeiden dat ik me moest focussen op een ding in plaats van alles tegelijk doen. Maar ik wilde meer en dacht: 'waarom niet?' Ik heb mijn eigen pad geplaveid en mijn eigen regels opgesteld. Met de komst van twee engeltjes veranderde dat. Mijn kinderen dwongen me om sterker te worden en het nog beter te doen. Max en Emme, ik houd van jullie," aldus Jenny From The Block

Nieuwe uitdaging: Jennifer Lopez gaat strippen
Lees ook

Nieuwe uitdaging: Jennifer Lopez gaat strippen

Naast haar kinderen zat ook haar hele familie vooraan om Jen toegejuicht te zien worden door een uitzinnig publiek. Jennifers vriend Alex Rodriguez keek apetrots toe en werd ontroerd door haar lieve woorden over hem. "Alex, jij bent mijn soulmate, jij maakt mijn leven nog zoveel mooier en leuker. Mijn macho, ik houd van jou."

Natuurlijk gaf de diva ook een spetterend optreden. Één woord: wauw!

Lees meer over
Jennifer Lopez