Coming soon

Nieuwe GTST-beelden beloven veel spanning en sensatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Feriet TuncNieuwe GTST-beelden beloven veel spanning en sensatie
RTL

Het is nog even aftellen voor de fans, maar het duurt niet lang meer totdat Nederlands langstlopende serie weer terug op de buis verschijnt. GTST teast nu met nieuwe spannende beelden en die beloven veel drama.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eindelijk komen we te weten of Nina de ramp heeft overleefd en of slechterik Loes ook écht niet meer in leven is. De nieuwe teaser verklapt al het een en ander en maakt ons nieuwsgierig. Zo is te zien dat hunk Rik maar liefst twee maanden in slaap werd gehouden en de zorgen van familie Sanders alleen maar groter worden. Heftige confrontaties komen aan bod en de emoties lopen uiteen.

De beelden beloven niet alleen meer drama, maar ook meer liefde en nieuwe gezichten. Het schijnt dat acteur Roel Dirven het nieuwe liefje van Lucas speelt, love is in the air! Het wordt dus een nieuw seizoen vol met vermakelijke taferelen, smullen geblazen.

Meerdijk krijgt een nieuwe knappe inwoner
Lees ook

Meerdijk krijgt een nieuwe knappe inwoner

Ook zit er een nieuwe leader aan te komen, hoe die er precies uitziet is nog even geheim. Het nieuwe seizoen begint 3 september om 20.00, de fans zullen weer aan de buis gekluisterd zitten. 

Lees meer over
GTST