Glennis Grace moest zingen voor het oog van 11 miljoen kijkers

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Glennis Grace moest zingen voor het oog van 11 miljoen kijkers
Het America's Got Talent-avontuur van Glennis Grace

De live-aflevering van talentenshow America’s Got Talent waarin de Nederlandse zangeres Glennis Grace optrad, is heel goed bekeken. Met ruim 11 miljoen kijkers stond AGT bovenaan de lijst met best bekeken programma’s in de VS op dinsdagavond, melden Amerikaanse media.

Op de tweede plek stond een aflevering van de serie Making it, met Parks & Recreation-sterren Amy Poehler en Nick Offerman. Naar dit programma keken 4 miljoen mensen.

De Amsterdamse zong in de liveshow het nummer Never Enough uit de film The Greatest Showman en gaf alles wat ze had. Dat werd extreem goed gewaardeerd door zowel de jury als het publiek.

Glennis Grace: 'Ik had het niet beter kunnen doen'
Lees ook

Glennis Grace: 'Ik had het niet beter kunnen doen'

Wow-factor

Simon Cowell noemde haar performance 'briljant, classy en fantastisch'. Volgens Howie Mandel had dit optreden 'de absolute wow!-factor' en Mel B zei veel respect te hebben voor Glennis als alleenstaande moeder 'die dit maar eventjes flikt'.

In de nacht van woensdag op donderdag wordt bekend of Glennis doorgaat naar de volgende ronde. Ze moet het van haar Amerikaanse fans hebben, want er kan niet vanuit Nederland gestemd worden.

Lees meer over
Glennis Grace