pak de tissues er maar bij

Linda de Mol in tranen tijdens Linda’s Zomerweek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLLinda de Mol in tranen tijdens Linda’s Zomerweek
RTL

De grande dame van de Nederlandse televisie weet niet alleen de gevoelige snaar bij haar gasten te raken. Ook Linda zelf kan haar tranen amper bedwingen als ze het met neefje Johnny heeft over een bijzondere muzikale ode in Linda’s Zomerweek.

"Een soort cadeautje uit de hemel"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Linda heeft er in de media geen geheim van gemaakt dat haar moeder te maken heeft gehad met de rottige ziekte Alzheimer. Gedurende haar ziekbed doet de familie er alles aan om het haar zo makkelijk mogelijk te maken.

Vooral Johnny slaagt er telkens weer in een glimlach op het gezicht van zijn oma te toveren. Om zijn grootmoeder extra te steunen besluit hij tijdelijk bij haar in te trekken. Daar stuit hij op een emotionele brief van zijn overleden opa. 

Linda de Mol reageert op vermeende relatie Ed Nijpels
Lees ook

Linda de Mol reageert op vermeende relatie Ed Nijpels

De vrolijke presentator weet wat hem te doen staat en zet een plannetje op touw. De Ik Hou Van Holland-presentatrice staat namelijk op het punt 50 kaarsjes uit te blazen, en de gangmaker weet zeker dat de brief een prachtig cadeau is.

Zo gezegd, zo gedaan. Hij neemt contact op met muziekproducent John Ewbank, die hem vertaalt in een prachtig nummer. 

Als de dag zover is verrast Johnny haar met het indrukwekkende nummer. Niemand minder dan Marco Borsato neemt de taak op zich om de prachtige tekst te zingen.

Als de blonde dame tijdens Linda’s Zomerweek samen met haar gasten terug kijkt naar het moment springen de tranen in haar ogen. “Een soort cadeautje uit de hemel”, omschrijft Linda het moment. “Het allermooiste cadeautje dat ik kan krijgen voor mijn verjaardag.”

Uiteindelijk is het nummer, Hoeveel Ik Van Je Hou, ook terecht gekomen op een cd van de zanger. Luister het schitterende nummer hieronder.

Linda's Zomerweek is van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus dagelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Lees meer over
Linda de MolJohnny de MolMarco Borsato