Peter R. reageert op nieuws aanhouding Jos B.

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPeter R. reageert op nieuws aanhouding Jos B.
Alles over de moord op Nicky Verstappen

Na 20 jaar is er een verdachte in de zaak Nicky Verstappen opgepakt. Peter R. de Vries was al vanaf het begin betrokken bij deze emotionele zaak en reageert bij RTL Boulevard op het ingrijpende nieuws.

"We zijn natuurlijk ongelooflijk blij. Er valt echt een last van onze schouders"

"Vanavond hebben we het gehoord. We zijn natuurlijk ongelooflijk blij. Er valt echt een last van onze schouders. Want de familie was toch bang dat hij de dans zou ontspringen. Superblij dat het niet is gebeurd. Hulde aan het team ook", zegt de misdaadverslaggever tegen RTL Boulevard.

Peter R. de Vries en de moeder van Nicky werden vanmiddag door het team gebeld met het goede nieuws. "Ze zeiden: 'Kom gauw naar hier'", vertelt Peter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verdachte Nicky Verstappen aangehouden
Lees ook

Verdachte Nicky Verstappen aangehouden

De 55-jarige Jos B., die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen, is zondagmiddag in Spanje aangehouden. Hij zit vast in een Spaanse politiecel en zal op termijn worden overgeleverd aan Nederland.

De verdachte is zo’n 50-60 kilometer buiten Barcelona opgepakt. Een Nederlander die het nieuws volgde herkende hem en tipte de politie. Hij had Jos B. gezien en gesproken. Het is onduidelijk wanneer hij naar Nederland komt.

Lees meer over
Peter R. de VriesNicky VerstappenJos B.