beterschap

Oma Dave en Donny Roelvink onwel

Door RTL Boulevard/Privé··Aangepast:
© Instagram Donny RoelvinkOma Dave en Donny Roelvink onwel
RTL

De knappe broertjes Dave en Donny Roelvink krijgen dit weekend de schrik van hun leven als hun 89-jarige oma buiten bewustzijn raakt.

“Op dat moment dacht ik echt het ergste”

Het stel is op weg naar huis na de opnames van hun nieuwe programma De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken. Voor hun rijdt oma Dien met de productie naar huis. Als ze zien hoe de auto van hun oma uit het niets de berm inrijdt komen ze meteen in actie.

De 21-jarige Donny vertelt aan weekblad Privé dat Dave compleet in paniek raakt als hij bij zijn oma aankomt. “Op dat moment dacht ik echt het ergste”, aldus de realityster.

Handig: Dave Roelvink heeft een advocaat aan zijn zijde
Lees ook

Handig: Dave Roelvink heeft een advocaat aan zijn zijde

Op locatie blijkt dat de 89-jarige dame last heeft van duizeligheid en zich wankel voelt. Ze wordt dan ook met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar ze verder onderzocht wordt. “Ze werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, wij zijn de hele middag bij haar gebleven. Tot tien uur ’s avonds zaten we daar: wachten, wachten, wachten. Het was een zware dag.”

Gelukkig valt het mee en komt oma met de schrik vrij. “Er was geen spoed, maar ze is wel door alle scans gegaan die mogelijk zijn. Er is gelukkig niets met haar hart. Wel moet een specialist verder uitzoeken wat er aan de hand is, daar weten we nog niets van”, vertelt Donny. “Vannacht is oma in het ziekenhuis gebleven. Vandaag hebben we weer opnames voor het programma, maar tussendoor gaan we echt wel even bij haar op bezoek.”

Lees meer over
Dave RoelvinkDonny Roelvink