Miss Independent

Fans willen Kelly Clarkson voor Super Bowl

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Fans willen Kelly Clarkson voor Super Bowl
RTL

Het optreden van Kelly Clarkson tijdens de opening van het Amerikaanse tennistoernooi U.S. Open heeft zoveel indruk gemaakt, dat er op sociale media druk gespeculeerd wordt of zij niet de halftime show bij de Super Bowl van 2019 voor haar rekening moet nemen. De zangeres trad 10 minuten op en zong 6 nummers, waaronder haar grote hits Since You've Been Gone, Miss Independent en Stronger (What Doesn't Kill You).

"Wat een f*cking legend!"

Fans waren lyrisch over haar optreden. "Ik heb het gevoel dat Kelly Clarkson zojuist auditie heeft gedaan voor de Super Bowl!", "Wat een f*cking legend!", "Degene die verantwoordelijk is voor de halftime show heeft hopelijk goed opgelet", luidden een aantal tweets. Clarkson zelf postte een foto van haar show met daarbij de tekst: "Er is niets zo leuk als mogen openen voor Serena Williams". Williams speelde de openingswedstrijd, die ze in twee sets won.

Wordt Kelly Clarkson de nieuwe Oprah?
Lees ook

Wordt Kelly Clarkson de nieuwe Oprah?

De Super Bowl is jaarlijks het best bekeken sportevenement in Amerika. Naast de American Football wedstrijd is ook de halftime show een event op zich. Afgelopen jaar nam Justin Timberlake de show voor zijn rekening. In voorgaande jaren waren onder andere Beyonce, Bruno Mars, Chris Martin, Lady Gaga, Katy Perry, Red Hot Chili Peppers en Destiny's Child te horen en zien tijdens de rust van de wedstrijd.

Lees meer over
Kelly Clarkson