Pat en Fred

Patty Brard werkt aan tv-programma met Fred van Leer

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard werkt aan tv-programma met Fred van Leer
RTL

Patty Brard is op dit moment druk bezig met een nieuw progamma VetGelukkig, dat zij samen maakt met Diederik Jekel. Toch heeft de tv-diva ook nog een andere samenwerking op haar lijstje staan: ze gaat misschien een duo vormen met Fred van Leer.

"Ik zou het gek vinden als dat niet gebeurt"

De tv-diva komt binnenkort met de vierdelige NTR-documentaire Vet gelukkig over overgewicht en probeert Pat & Fred, een nieuw programma samen met Fred van Leer, er doorheen te krijgen bij RTL. "Half september horen we of het doorgaat. Ik zou het gek vinden als dat niet gebeurt", aldus Patty in het AD. Het is dus nog even afwachten of Patty en Fred echt een programma zullen krijgen.

Patty Brard maakt diepe buiging voor Peter R. de Vries
Lees ook

Patty Brard maakt diepe buiging voor Peter R. de Vries

Spelshows

De presentatrice, met haar deelname aan veertien spelshows 's lands meest gevraagde BN'er volgens het AD, probeert haar deelname aan programma's toch wat te minderen. De 63-jarige tv-persoonlijkheid vindt het best grappig dat ze zo vaak op de buis te zien is, maar noemt het tegelijkertijd ook een 'tikkie verneukeratief'.

"Kijk, ik word de hele dag gebeld of ik dit wil doen of daaraan wil meewerken", vertelt Patty aan het AD. "Ik wil niet alléén maar kandidaat zijn. Gelukkig ben ik zelf ook weer bezig met programma's maken." Wel vindt ze het moeilijk om nee te zeggen. "Je krijgt kansen die je in een normaal leven niet krijgt."

Patty meent dat ze een ideale deelnemer is omdat ze van het randje houdt. "De een vindt dat leuk, terwijl de ander zich ergert. Maar ik blijf altijd mezelf. Veel mensen veranderen als er een camera in de buurt komt. Ik vergeet 'm. De kracht van televisie maken is durven tonen wie je bent. Dik, dun, lachend, bebloed, ik durf op mijn bek te gaan. Die echtheid voelen mensen."

Lees meer over
Patty BrardFred van Leer