America's Got Too Much Talent

Is dit dé grote concurrent van Glennis Grace?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesIs dit dé grote concurrent van Glennis Grace?
RTL

Wij Nederlanders volgen de avonturen van Glennis Grace bij America's Got Talent natuurlijk op de voet. De diva laat de jury steeds onder de indruk achter, maar er is nu nog een deelnemer van het programma die de gevoelige snaar van de jury weet te raken.

"Ik weet niet wat, maar er is iets bijzonders aan jou"

Zanger Michael Ketterer wist het altijd strenge jurylid Simon Cowell tot tranen te brengen met zijn optreden tijdens de liveshows van America's Got Talent. Toen Simon na het optreden werd gevraagd naar zijn mening, kon hij even niet uit zijn woorden komen. Tyra Banks, die de hele show presenteert, liet Simon toch zijn zegje doen: "Ik weet dat je emotioneel bent, maar ik wil dat je het gewoon doet." 

Glennis Grace geniet van elk podium
Lees ook

Glennis Grace geniet van elk podium

Simon is vooral aangeslagen door het persoonlijke verhaal van deelnemer Michael. De zanger is vader van zes kinderen, waarvan vijf door hem zijn geadopteerd. Simon zei: "Als vader kan ik mij niet voorstellen wat jij allemaal hebt gedaan. En het feit dat jij nu meedoet aan deze show... Je hebt het echt nodig en je bent heel erg speciaal. Ik weet niet wat, maar er is iets bijzonders aan jou."

Lees meer over
America's Got Talent