Oude hit, nieuw leven

Beste Zangers-hit voelt als cadeautje voor Trijntje Oosterhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSBeste Zangers-hit voelt als cadeautje voor Trijntje Oosterhuis
RTL

Ook dit jaar scoort Beste Zangers weer de pannen van het dak. Ruim 1,3 miljoen mensen zagen afgelopen weekend hoe Trijntje Oosterhuis het prachtige nummer The First Time Ever I Saw Your Face ten gehore bracht. De kijkers zijn laaiend enthousiast over het optreden dat Trijn weggaf voor haar boezemvriend Lee Towers.

Het veelbesproken nummer is zelfs op 1 binnengekomen in de iTunes lijst! En daar is Trijntje maar wat trots op. "Wauw! Wat een prachtig cadeau! Op 1 in iTunes met het prachtige liedje The First Time gezongen voor Lee Towers en zijn grote liefde Laura. Ik ben er stil van. Thanks." 

Droevige dag voor Trijntje Oosterhuis
Lees ook

Droevige dag voor Trijntje Oosterhuis

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Volgens de zangeres volgen er nog veel meer mooie optredens. "Wat een prachtig programma is Beste Zangers. En er komen nog zoveel mooie momenten", schrijft Trijntje op haar Instagram. Dat belooft wat!

Aankomende zaterdag zal er weer een nieuwe aflevering van Beste Zangers te zien zijn bij de AVROTROS. Dit seizoen zijn onder andere Lee Towers, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en Tino Martin in het programma te bewonderen.

Lees meer over
Trijntje OosterhuisLee Towers