timtation island

Love is in the air: Timtation weer tot over zijn oren verliefd

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Facebook Tim WautersLove is in the air: Timtation weer tot over zijn oren verliefd
RTL

Cupido heeft weer eens raak geschoten! Deze keer bij Tim Wauters, beter bekend als Timtation. Hij is zijn hart verloren aan de schone Ranii Vanderheersen. En hij weet het 100% zeker: dit is voor altijd.

“Of ik dit keer de ware heb gevonden? Ik hoop het"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De tot over zijn oren verliefde Tim maakte het blijde nieuws zelf via Facebook bekend met een romantische foto. Lief! En hoewel de tortelduifjes elkaar al een tijdje kennen slaat de vonk pas écht over als ze elkaar tegenkomen op Kamping Kitsch, een jaarlijks evenement in West-Vlaanderen. “Maar we hadden al even contact”, verklapt hij aan Het Laatste Nieuws.

Hij is dan ook helemaal hoteldebotel op zijn kersverse liefje en ziet de toekomst rooskleurig in. “Of ik dit keer de ware heb gevonden? Ik hoop het. Het klikt in ieder geval super tussen ons. Dus we zien wel.”

Timtation neemt tattoo om gratis festival binnen te komen
Lees ook

Timtation neemt tattoo om gratis festival binnen te komen

Tim probeert na het avontuurtje met Cherish niet te hard van stapel te lopen, maar daar denken vrienden en kennissen onder het schattige plaatje anders over. Zo worden ze overladen aan felicitaties en iemand vraagt zich zelfs af wanneer de trouwerij plaatsvindt! “Ik verwacht een invite voor jullie huwelijk hé”, klinkt het grappend onder de foto.

Opmerkelijk feitje: afgelopen juli leek de BV'er nog helemaal gelukkig met de Vlaamse Dorien Haesevoets, voor wie hij als een blok viel... Zo snel kan het dus gaan! De toekomst zal uitwijzen of Ranii en Tim een lang en gelukkig leven is gegund…

Lees meer over
Tv-programma