Goed doel

Sander Schimmelpenninck vraagt om geld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ sanderschimmelpenninckSander Schimmelpenninck vraagt om geld
RTL

De hele redactie van de Quote is massaal aan het collecteren voor het KWF Kankerfonds. Hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck laat een Elfstedenzwemtocht naast zich liggen, maar steekt wel zijn handen uit de mouwen door op de Amsterdamse Zuidas geld bij elkaar te sprokkelen voor kankeronderzoek.

''Soms gênant om de vrekken op de Zuidas te zien konkelen met smoesjes''

Normaal schrijft Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck over centjes, maar nu collecteert hij centjes. Gewapend met de collectebus staat hij met zijn redactie tussen de grijze kantoorkolossen om het geld uit de broekzakken te kloppen.

Sander Schimmelpenninck vindt zijn nieuwe tv-programma best spannend
Lees ook

Sander Schimmelpenninck vindt zijn nieuwe tv-programma best spannend

Maar de kantoorknapen komen niet zo snel weg met smoesjes bij de oud-geld-telg. "Soms gênant om de vrekken op de Zuidas te zien konkelen met smoesjes - ‘ik heb geen kleingeld’ ‘Je kan ook pinnen? Oh, ik moet mijn trein halen", schrijft de Quote-voorman op zijn Instagram. Hij moet immers als oud-Zuidas-slaaf precies weten hoe hij de advocaten en juristen moet benaderen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Als verschil schrijft hij dat "een Surinaams meisje van 16 haar spaargeld er wel in gooit". Die weet hoe het heurt. Succes met collecteren!

Lees meer over
Sander Schimmelpenninck