huilen is voor jou te laat

Corry Konings gaat voor de winst in Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPCorry Konings gaat voor de winst in Expeditie Robinson
RTL

In RTL Boulevard verklapte Corry Konings al dat ze niet meteen stond te springen toen ze gevraagd werd voor het populaire tv-programma Expeditie Robinson. In het weekblad Privé vertelt de Brabantse zangeres dat het haar kroost was die ervoor zorgde dat ze volmondig ‘ja’ tegen het avontuur zei.

"Ze zijn groot fan van het programma, dus zij vonden het prachtig"

“Ik heb er een poosje over nagedacht”, zegt Corry openhartig over haar deelname. Het zijn haar kinderen die de Huilen Is Voor Jou Te Laat-zangeres over weten te halen, biecht ze op in het weekblad. “Ze zijn groot fan van het programma, dus zij vonden het prachtig.”

Corry Konings blij met publiciteit 'hoerenlied'
Lees ook

Corry Konings blij met publiciteit 'hoerenlied'

Toch had haar zoon, Joeri, wel wat twijfels of zijn 67-jarige moeder wel de juiste kandidaat is. “Hij was bang dat ik tegenover de jonge generatie niet meer met alles kan meedoen", aldus de koningin van het Nederlandstalige levenslied. Daar heeft hij natuurlijk wel een klein puntje, maar Cor weet dat als ze nu haar moment niet pakt, het er nooit meer van komt. “Toen heb ik ja gezegd en was er geen weg meer terug.” 

En maar goed ook, want Corry heeft de tijd van haar leven:

En hoewel ze het tropische avontuur geweldig vindt, wordt ze door haar medekandidaten flink onderschat. Maar dan kennen ze Corry nog niet! “Als ik mijn woord geef, dan ga ik er helemaal voor”, vertelt ze enthousiast en klaar voor de strijd.

Expeditie Robinson is vanaf donderdag 6 september om 20:30 uur te zien bij RTL 5.

Lees meer over
Corry KoningsExpeditie Robinson