Gelukkig nieuw haar

Nieuwe coupe moet van Frans Bauer weer jonge god maken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNieuwe coupe moet van Frans Bauer weer jonge god maken
RTL

Zes weken geleden onderging Frans Bauer een haartransplantatie in het zuiden van ons land. Het haar van de goedlachse volkszanger begint inmiddels langzaamaan weer te groeien, maar dat wil Frans liever nog niet delen met de buitenwereld.

"Als mijn haar lekker zit, voel ik mij een stuk aangenamer."

In weekblad Privé vertelt Frans behoorlijk ijdel te zijn. "Het begint al wat te worden, maar het zijn nog allemaal kleine stekeltjes. Zo wil ik niet gezien worden op straat of tijdens een optreden."

Het liefje van Mariska heeft dé oplossing gevonden om zijn kaalheid te verbergen: hoedjes! "Ik heb allemaal hoedjes gekocht, die ik overdag opzet. Het mooie is dat mensen er heel positief op reageren en vragen waarom ik niet vaker een hoedje draag. Het grappige is dat mijn opa ook altijd iets op zijn hoofd had. Tja, ik moet het toch van iemand hebben."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Frans Bauer onwijs trots op zijn oudste telg
Lees ook

Frans Bauer onwijs trots op zijn oudste telg

Toch is Frans maar wat blij dat de hoedjes binnenkort tot het verleden behoren. "Over anderhalve maand heb ik weer een bos haar. Ik kan niet wachten totdat het zover is. Eigenlijk heb ik nooit veel haar gehad, maar dat gaat nu veranderen. Ik voelde mij niet meer gelukkig met wat ik had. Als ik in de spiegel kijk werd ik er niet vrolijker van. Iedereen wil toch een mooie krullenbol hebben. Als mijn haar lekker zit, voel ik mij een stuk aangenamer."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Frans kan niet wachten om de blits te gaan maken met zijn nieuwe coupe, zo vertelt hij aan Privé. "Mariska krijgt weer een jonge god in huis", besluit hij lachend.

Lees meer over
Frans BauerMariska Bauer