alleen van jou

André Hazes kijkt kunst van de liefde af bij Marco Borsato

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré Hazes kijkt kunst van de liefde af bij Marco Borsato
RTL

De Leef-zanger kijkt niet alleen muzikaal op tegen zijn grote voorbeeld Marco Borsato, maar ook als het om l’amour gaat. "Zij zijn veel langer bij elkaar en Marco vindt Leontine nog steeds de allermooiste vrouw van de wereld. Dat is toch wat je wilt?", spreekt hij zich uit in het weekblad Weekend.

“De man praat met zoveel passie en liefde over zijn vrouw"

Het is geen geheim dat de Nederlandstalige zanger een nogal turbulente tijd achter de rug heeft. Heel even leek het er zelfs op dat zijn relatie met de moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg, verleden tijd was. Maar tijdens een tripje naar het zonnige Mexico bloeit de liefde tussen het koppel weer helemaal op. 

André Hazes treedt op tijdens Muziekfeest van het Jaar
Lees ook

André Hazes treedt op tijdens Muziekfeest van het Jaar

De twee willen het dan ook dolgraag weer met elkaar proberen en maken in het altijd bruisende Berkel en Rodenrijs, een plaatsje in Zuid-Holland, een frisse start. En hoewel de liefde nu weer door de aderen van de populaire Dré stroomt, weet hij dat een huwelijk hard werken is. "Ik denk dat liefde is dat je altijd in elkaar blijft geloven, vertrouwen blijft hebben in elkaar en elkaar ook kunt loslaten. En dat je er altijd voor elkaar bent en wílt zijn, of het nu goed of slecht gaat”, aldus André.

Iemand van wie hij niet alleen de kneepjes van het vak geleerd heeft, maar ook terecht kan voor liefdesadvies is goede vriend Marco Borsato. Hij is al jaren smoor op zijn Leo en leeft in een sprookje. “Marco en Leontine zijn absoluut een voorbeeld voor mij.”, verklaart hij in het blad. “De man praat met zoveel passie en liefde over zijn vrouw. Dat vind ik zó mooi.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
André Hazes jr.Marco BorsatoLeontine BorsatoMonique Westenberg