Heaven or hell

Romy en Cemal moesten hard werken aan relatie na Utopia

Door RTL Boulevard/Party··Aangepast:
© Instagram @romykoldenhof_officialRomy en Cemal moesten hard werken aan relatie na Utopia
RTL

Twee jaar lang deelden Romy en Cemal lief en leed in Utopia. Afgelopen lente moest het liefdeskoppel - tot groot verdriet van de fans - noodgedwongen het programma verlaten. Maar hoe is het nu, enkele maanden na het stopzetten van de SBS 6-show, met de Utopiaanse lovebirds?

In weekblad Party doet Romy een boekje open over haar relatie met de knappe Cemal. "Het is niet zo dat alles meteen koek en ei was toen wij uit Utopia kwamen. We hebben opnieuw aan elkaar moeten wennen. Ook zagen wij elkaar minder vaak. Het is niet negatief bedoeld, maar ik heb een andere Cemal gezien dan in Utopia. Voor Cemal geldt hetzelfde. Ik ben nu een andere Romy dan in Utopia."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondanks dat de twee na hun exit uit het succesvolle programma weer even aan elkaar moesten wennen, zijn Reums en Cemal nog altijd stapelverliefd. De twee wonen sinds kort zelfs samen! "We zijn echt maatjes. Op dit moment zijn wij letterlijk aan het ontdekken hoe het is om samen een leven te leiden", vertelt de oud-Utopiaan in Party.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel Romy ervan overtuigd is dat Cemal haar grote liefde is, hebben de tortelduifjes vooralsnog geen babyplannen. "Als je daaraan begint is een ander huis wel zo handig. Cemal en ik wonen nu boven in een herenhuis. Voor ons tweeën is dat prima, met een kindje daarentegen is het aan de kleine kant. Cemal en ik zullen daarom nog niet aan kinderen gaan beginnen. Dat is voor de lange termijn."

Lees meer over
Tv-programma