gespierde spijker

Jett Rebel volledig naakt op nieuwe plaat

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Jett RebelJett Rebel volledig naakt op nieuwe plaat
RTL

Muzikale duizendpoot Jett Rebel brengt eind deze maand zijn nieuwe (zevende) album 7 uit. De zanger deelde vrijdag alvast een foto van de albumhoes waarop de zanger spiernaakt afgebeeld staat.

Op de opvolger van het vorig jaar verschenen album Super Pop staan onder andere Good Boy en de radiohit Amy. Vrijdag kwam de nieuwe single Perfect Lady uit, die ook op 7 staat.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jett Rebel en The Kik op Zwarte Cross
Lees ook

Jett Rebel en The Kik op Zwarte Cross

Op 7 staan tien liedjes die paradijsvogel Jett Rebel naar eigen zeggen op gevoel heeft geschreven en gemaakt. “Dit is de pure essentie van alles dat ik ben en vertegenwoordig. Het beste album dat ik kán maken. Op de meest catchy manier die ik zelf maar kan verdragen.” Die nieuwe plaat wordt door de muzikant omschreven als "genre-overstijgend, omdat het kan". Bewijsdrang heeft hij niet meer: “Waarmee de dingen die ik zing niet minder heart felt shit zijn. Ik zing ook nu over dingen die ik eruit moet gooien.''

Het zevende album van Jett Rebel komt uit op 28 september. In het najaar gaat Jett Rebel op clubtour door Nederland en in december ook in Duitsland.

Lees meer over
Jett Rebel