Who's next?

Jan Versteegh maakt de overstap naar Talpa

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJan Versteegh maakt de overstap naar Talpa
RTL

Gordon, Johnny de Mol en het VI-trio maakten eerder dit jaar al bekend dat zij de overstap maken naar Talpa. Nu is ook presentator Jan Versteegh aan het rijtje toegevoegd.

"Jan Versteegh is een multitalent"

Jan gaat vanaf 1 januari 2019 aan de slag bij Talpa. De presentator krijgt de kans om voor SBS grote studioshows te presenteren. Ook gaat Jan een nieuw dagelijks programma doen. Het is nog niet bekend hoe dat programma er precies uit gaat zien. Naast televisie, gaat Jan ook online dingen doen.

“Na vijf mooie jaren bij BNNVARA voelde het als het perfecte moment voor een volgende stap in mijn carrière. Talpa Network is een plek waar ontzettend veel gebeurt en John gaf mij, naast zijn volle vertrouwen, geweldige programma’s om te mogen maken. Ik kan niet wachten om in januari aan dit grote avontuur te beginnen,” zegt Jan Versteegh.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan Versteegh werkt aan overstap naar SBS
Lees ook

Jan Versteegh werkt aan overstap naar SBS

“Of hij nou op straat loopt met een cameraploeg, in een studio een liveprogramma presenteert of online actief is, Jan Versteegh is een multitalent,” zegt John de Mol. “Talpa Network wil altijd zo veel mogelijk mensen bereiken, met content die echt raakt, zowel voor televisie als online. Ik weet zeker dat Jan daar een belangrijke bijdrage aan gaat leveren.” 

De afgelopen vijf jaar maakte Jan Versteegh naam bij BNNVARA als presentator van onder meer Spuiten en Slikken, Proefkonijnen, Jan de Belastingman en Trippers. Tot het einde van het jaar zal hij te zien blijven bij de publieke omroep. 

Lees meer over
Jan VersteeghTalpa