Glennis Grace tevreden over repetities

Door ANP··Aangepast:
© ANPGlennis Grace tevreden over repetities
Het America's Got Talent-avontuur van Glennis Grace

De repetities van America’s Got Talent zijn voor Glennis Grace goed verlopen. De zangeres vertelde in de ochtendshow Evers staat op op Radio 538 dat ze maandag in Los Angeles een stuk of twintig keer met camera’s heeft gerepeteerd en dat ze tevreden was over de soundcheck.

"Wel twintig keer geoefend."

Glennis Grace staat in de nacht van dinsdag op woensdag in de halve finale van America's Got Talent. Ze strijdt met tien andere acts voor vijf tickets voor de finale van volgende week.

Over de ballad die ze deze week voor de jury ten gehore brengt, mag ze nog niets verklappen. Wel onthulde ze dat er een nog hogere noot in zit dan in het nummer Never Enough dat ze vorige keer in de kwartfinale zong. “Ik had eerst een ander nummer uitgekozen. Heel veel mensen denken dat je dat als artiest niet zelf mag bepalen. Mijn nummer was goedgekeurd, maar ik was er zelf toch niet helemaal tevreden over. Dat zagen ze aan me. Toen kwamen zij met een ander liedje. We hebben beide liedjes naast elkaar gelegd om het beste uit te kiezen. Natuurlijk proberen ze je dan te overtuigen met argumenten, ze zeggen dan bijvoorbeeld dat dit een favoriet nummer is van Simon Cowell, maar daar trek ik me niets van aan. Toch heb ik gekozen voor het alternatieve nummer.”

Glitteroutfitje voor Glennis Grace in halve finale AGT?
Lees ook

Glitteroutfitje voor Glennis Grace in halve finale AGT?

Zenuwachtig is Glennis niet. "Ik ben heel rustig eigenlijk, serieus. Vijf minuten voordat ik op moet, dan voel ik het wel een beetje aankomen. Maar het heeft geen zin om vooraf tien dagen in spanning te zitten.”

De kleding blijft een issue, zegt Glennis. Vorige keer moest ze op het laatste moment een zwart-wit gestreepte jasje aantrekken. “Dat mag je nooit meer aandoen'', luidde het jurycommentaar van Mel B. Glennis: “Gelukkig had Mel B er iets van gezegd, ik vond het zelf ook niet erg leuk, het was ook veel te groot. Nu hou ik vast aan mijn eigen mening. Ik ga niet weer iets aantrekken waar ik geen goed gevoel bij heb. Toch hebben we vandaag opnieuw discussie gehad, met wel twintig mensen die zich ermee bemoeien.”

Lees meer over
Glennis GraceAmerica's Got Talent