Best of both worlds

Zeven jaar na Hannah Montana: zo zien ze er nu uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Gettyimages Zeven jaar na Hannah Montana: zo zien ze er nu uit
RTL

De populaire serie Hannah Montana was meer dan een serie met Miley Cyrus in de hoofdrol. De serie ging over het leven van Miley Stewart die een dubbelleven leidde als Hannah Montana.

Door een spectaculaire vermomming, een blonde pruik, veranderde zij in een superster. Het werd een ware hype met poppen, kleding, films en hele concertreeksen. De serie liep van 2006 tot 2011 en nu 7 jaar later zien de spelers er toch iets anders uit. 

Miley Stewart - Miley Cyrus

Miley Cyrus speelde de hoofdrol van Miley Stewart. Door het opdoen van een blonde pruik, transformeerde zij in Hannah Montana. Na de serie ging ze door met haar muzikale carrière. Ze maakte meerdere albums en onderging een complete transformatie. Ze verscheen naakt op een sloopkogel, kleedde zich uitdagender en is open over haar sexualiteit.

© gettyimages

Lilly Truscot - Emily Osment

De beste vriendin van Miley was Lilly Truscot. Ze speelde hierin een stoer meisje, een die snel boos was en zich als een skater kleedde. Na de serie speelde ze nog in enkele films en richt ze zich voornamelijk op het maken van muziek. 

© Gettyimages

Oliver Oken - Mitchel Musso 

De andere vriend van Miley. Hij werd gespeeld door Mitchel Musso. Na Hannah Montana ging hij door met de kinderserie A Pair of Kings. Tijdens de opnames kwam hij negatief in het nieuws wegens het rijden onder invloed. Als gevolg hiervan ontsloeg Disney hem en werd het stil. Dit jaar kwam een film met hem uit. Hierbij kwamen de verschillende castleden van Hannah Montana bij de première om hem te steunen.

© Gettyimages

Billy Ray Stewart - Billy Ray Cyrus

De vader van Miley Stewart is in het echte leven ook Miley Cyrus haar vader. Op een paar grijze haren en wat tatoeages na is hij niet heel veel veranderd. Na de serie heeft hij zich voornamelijk gericht op het maken van muziek. 

© Gettyimages

Jackson Stewart - Jason Earles

De broer van Miley Stewart werd al die tijd gespeeld door een... 30-jarige man! Jason Earles is niet heel actief meer in de showbusiness. Wel plaatst hij op Instagram nog veel over Hannah Montana. 

© Gettyimages

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rico Suave - Moises Arias

Deze kleine etter zorgde altijd voor problemen, vooral Jackson. In de afgelopen jaren is de nu 22-jarige Moises compleet veranderd. Met veel haar… Hij richt zich nu voornamelijk op fotografie en heeft af en toe nog een kleine rol in films, zoals Pitch Perfect 3.  

© Gettyimages
Lees meer over
Miley Cyrus