bedkamergeheimen

De naakte waarheid: zo groot is de leuter van Fabrizio

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VIJF De naakte waarheid: zo groot is de leuter van Fabrizio
RTL

In het nieuwe programma van seksuologe Goedele Liekens, Sex Tape, geven bekende koppels een kijkje onder de lakens. In de eerste aflevering ontvangt ze Pommeline en Fabrizio, bekend uit Temptation Island. En het tot over hun oren verliefde stel bevestigt de eeuwige mythe over mannen met grote voeten…

“Je weet wat ze daarvan zeggen”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kaj Gorgels laat tattoo zetten door Pommeline
Lees ook

Kaj Gorgels laat tattoo zetten door Pommeline

“Je hebt grote voeten, dus…”, begint de wulpse blondine veelzeggend. “En grote handen”, vult haar liefje haar aan. “Je weet wat ze daarvan zeggen”, aldus een glunderende Pommeline. Blijkbaar heeft ze niets te klagen dus!

Onderdeel van het nietsverhullende programma is het filmen van de daad. En dat krijgen we dan ook te zien van Pommeline en Fabrizio. Oeh la la! Maar eerlijk is eerlijk, we hadden toch iets meer stoom verwacht van twee verleiders.

Zo geeft Kleurplaat Fabrizio aan direct na de seks alweer helemaal gesloopt te zijn. En ook zijn vlam voelt zich net een bejaarde. "Mijn conditie is ook naar de klote. Zie je dat ik leeggespoten ben? Ik ben bleker geworden", aldus Fabrizio nadat ze net klaar zijn. Ai! 

Sex Tape is elke dinsdag om 20:30 te zien bij de Belgische zender VIJF.

Lees meer over
PommelineFabrizio