klemrijden

Barry Atsma euforisch over succes Klem

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPBarry Atsma euforisch over succes Klem
RTL

Gisteravond trapte NPO 1 af met het langverwachte tweede seizoen van de bloedstollende Nederlandse serie Klem. Hoofdrolspeler Barry Atsma laat op zijn Instagram weten bedolven te zijn onder de positieve reacties.

"Dankjewel voor alle leuke reacties op Klem!! Op naar volgende week"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nederland smult van tweede seizoen Klem
Lees ook

Nederland smult van tweede seizoen Klem

"Dankjewel voor alle leuke reacties op Klem!! Op naar volgende week", schrijft de acteur fier onder een kiekje met collega's Gerogina Verbaan en Jacob Derwig.

Het tweede aangrijpende seizoen gaat verder waar we anderhalf jaar geleden gebleven zijn. De eerlijke directeur MKB van de Belastingdienst Hugo Warmond, gespeeld door Barry Atsma, en ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) willen niets liever dan alle ellende van de afgelopen tijd vergeten. Maar voordat ze het weten zitten ze verstrikt in een nieuw net leugens en krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige Amsterdamse onderwereld.

Dit seizoen worden er ook een aantal nieuwe koppies aan de cast toegevoegd. “Ik voelde een soort kinderachtige trots toen ik Maarten en Gijs de set kon laten zien en wist ook gelijk: dit wordt een topseizoen", aldus Neerlands trots Barry Atsma.

KLEM 2 is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA NPO 1.

Lees meer over
Barry AtsmaGeorgina Verbaan