Brengt Arjen Lubach de finale van Glennis Grace in gevaar?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBrengt Arjen Lubach de finale van Glennis Grace in gevaar?
Het America's Got Talent-avontuur van Glennis Grace

Gisteravond ging het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach van start. Natuurlijk kon Arjen Lubach al het nieuws rond Glennis Grace niet voorbij laten gaan in zijn show. Het televisiefragment over de Nederlandse ster in America's Got Talent gaat nu viral.

"Dan is het natuurlijk ook hartverscheurend"

Arjen Lubach vond het opvallend dat Glennis Grace in America's Got Talent werd voorgesteld als single moeder die nu eindelijk haar droom achterna gaat. In Nederland kennen we Glennis en haar muzikale successen natuurlijk al jaren. Zondag met Lubach nam daarom eens de carrière van de zangeres onder de loep.

"Maar als je het verhaal van Glennis Grace nog eens goed op een rijtje zet, dan is het natuurlijk ook hartverscheurend", aldus de presentator. Het leverde een satirische video op die de muzikale hoogtepunten uit het leven bespreekt alsof het allemaal drama is.

Zoontje Glennis Grace pakt zijn koffers
Lees ook

Zoontje Glennis Grace pakt zijn koffers

Uit de reacties onder de video blijkt dat kijkers de video zowel fantastisch als verschrikkelijk vinden. Velen hopen dat Amerikaanse kijkers deze video te zien krijgen: "Hahaha dit is wel het slechtste wat Glennis kan overkomen zo voor de finale." Anderen vinden het vooral flauw dat Arjen deze video heeft gemaakt: "Ik snap waarom Lubach dit deed maar het was wat aardiger geweest om dit na de finale te doen, want het is niet haar fout dat alle Amerikanen dit doen in hun programma's."

Glennis is niet de enige die in America's Got Talent wordt neergezet als iemand die heeft moeten knokken. Zo is er de zanger Michael Ketterer die maar liefst vijf kinderen heeft geadopteerd en violist Brian King Joseph die een zenuwaandoening heeft aan zijn handen.

Lees meer over
Arjen LubachGlennis GraceTv-programmaAmerica's Got Talent