prinses tussen de erwten

Meghan Markle steekt haar handen uit de mouwen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kensingtonroyalMeghan Markle steekt haar handen uit de mouwen
RTL

Meghan Markle laat zien dat ze echt geen verwende prinses is geworden sinds ze met prins Harry is getrouwd. De hertogin steekt namelijk haar handen flink uit de mouwen voor het goede doel.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Meghan Markle zet zich in voor een gemeenschappelijke keuken in Londen. Deze werd opgericht door vrouwen die allemaal op hun eigen manier het slachtoffer zijn van de brand in de Grenfell toren van vorig jaar. Hierbij brandde een toren van 24 verdiepingen af. 

Na de brand besloot een groep dames een gemeenschappelijke keuken op te richten waar zij vers en lekker eten konden maken voor familie, vrienden en buren. Sinds ze samen koken, werd de groep alleen maar groter.

Geruchtenmachine draait overuren: is Meghan Markle zwanger?
Lees ook

Geruchtenmachine draait overuren: is Meghan Markle zwanger?

Toen Meghan naar Londen verhuisde, ging ze vaak bij de vrouwen langs. Zij stelden voor om een kookboek te schrijven, omdat de vrouwen allemaal unieke recepten hebben en deze zo gebundeld zouden worden. 

Het kookboek met de titel Together: Our Community Cookbook bestaat uit 50 bijzondere recepten. Ook wordt er met de opbrengst van het kookboek geld ingezameld voor de keuken. De keuken kan nu maar twee dagen per week open, maar de dames willen hier graag zeven van maken.

De royal laat in een speciale video weten dat ze net als de andere vrouwen ook een passie heeft voor eten en zich graag inzet voor de samenleving.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Meghan Markle