The Haunting of Hill House

Michiel Huisman schittert in nieuwe angstaanjagende serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixMichiel Huisman schittert in nieuwe angstaanjagende serie
RTL

Het is al een tijdje bekend dat Netflix met een nieuwe bloedstollende horrorserie komt: The Haunting of Hill House. Nu heeft de streamingdienst eindelijk de trailer gedropt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze horrortrailer durf jij waarschijnlijk niet af te kijken
Lees ook

Deze horrortrailer durf jij waarschijnlijk niet af te kijken

The Haunting of Hill House is gebaseerd op het boek van Shirley Jackson uit 1959. De serie volgt het verhaal van broers en zussen die zijn opgegroeid in Hill House. Hun levens worden bepaald door spookachtige en onverklaarbare zaken. Alles valt op zijn plek als ze erachter komen dat ze in een beroemd spookhuis wonen.

Tussen de cast zien we een bekend koppie, namelijk Michiel Huisman. Hij speelt in de serie schrijver Steven Crane die schrijft over bovennatuurlijke zaken. Het nieuwste project? Zijn memoires over zijn tijd in het beruchte spookhuis.

Horrorfans hoeven gelukkig niet heel lang te wachten op de serie. Vanaf 12 oktober kun je je vrienden en familie gaan uitnodigen voor een avondje griezelen. Want geloof ons: deze serie durf je niet in je eentje te kijken.

Houd jij wel van een avondje in spanning achter je laptopje zitten? Netflix dropt 12 oktober ook een bloedstollende nieuwe film.

Lees meer over
Michiel Huisman