Saturday Night Life

Alec Baldwin speelt komend seizoen alweer Trump

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAlec Baldwin speelt komend seizoen alweer Trump
RTL

Alec Baldwin heeft aan alle twijfels en geruchten een eind gemaakt. De acteur is ook het komende seizoen te zien als president Donald Trump in Saturday Night Life. Dat heeft hij gezegd in een podcast van de journalist James Andrew Miller.

"Elke keer dat ik hem speel, is het een lijdensweg"

"Ik heb er enorm veel plezier in", zei Baldwin over zijn rol in het satirische televisieprogramma. "Het zijn allemaal goede vrienden en ik vind het fijn om er bij te zijn. Als de show goed is, kan er niets tegenop. Ik denk wel dat ik het soms ga doen, niet te vaak", zei de acteur, refererend aan zijn optreden als Trump in de show. "Omdat ik denk dat er anders gauw een soort van vermoeidheid optreedt."

Ome Alec Baldwin verklapt: Justin en Hailey zijn allang getrouwd
Lees ook

Ome Alec Baldwin verklapt: Justin en Hailey zijn allang getrouwd

Er werd een tijd aan getwijfeld of Baldwin wel terug zou keren met zijn hilarische vertolking van de Amerikaanse president. In een interview met The Hollywood Reporter in maart gaf de acteur aan dat het spelen van Trump elke keer weer een zware klus voor hem was. "Elke keer dat ik hem speel, is het een lijdensweg. Dan denk ik: ik kan het niet!", verzuchtte hij. De echte Donald Trump reageerde direct op deze woorden. "Alec, het was een lijdensweg voor hen die gedwongen waren om te kijken", tweette hij. Mogelijk heeft Alec mede door deze reactie besloten om nogmaals in de huid van "The Donald" te kruipen.

Lees meer over
Alec BaldwinDonald TrumpTv-programma