prijzencircus

De genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
De genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster
RTL

Chantal Janzen, Eva Jinek en Geraldine Kemper zijn genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster in de categorie voor beste presentatrice. De winnares van de publieksprijs mag zich de populairste vrouwelijke tv-personality van het televisieseizoen 2017-2018 noemen.

Zondag met Lubach weer genomineerd voor Televizier-prijs
Lees ook

Zondag met Lubach weer genomineerd voor Televizier-prijs

Vorig jaar won Eva Jinek de publieksprijs. Ze was toen voor de eerste keer genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Voor Geraldine Kemper is het al de vierde keer dat ze meedingt naar de prijs voor beste presentatrice. Chantal Janzen ging tussen 2014 en 2016 al drie keer achtereen met de prijs naar huis, vandaar dat ze vorig jaar geen kans maakte.

Voor het eerst brengt Televizier de heren en dames in acteerland onder in één categorie. En de vrouwen geven de mannen het nakijken. Grote afwezige is Flikken Maastricht-actrice Angela Schijf die de afgelopen twee jaar won. Dat heeft alles te maken met het succes van De Luizenmoeder. Zowel Ilse Warringa alias Juf Ank als Jennifer Hoffman alias Hannah doen een gooi naar de prijs. Lies Visschedijk uit de Soof-films en serie, maakt dit debutantenbal compleet.

De Zilveren Televizier-Sterren worden op 11 oktober uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. RTL Boulevard mag woensdag de nominaties in de categorie presentator bekendmaken. Vorig jaar won Wilfred Genee in deze categorie.

Lees meer over
Chantal JanzenEva JinekGeraldine Kemper