oeh la la

Nienke Plas onthult pikant detail uit Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Nienke PlasNienke Plas onthult pikant detail uit Expeditie Robinson
RTL

Nienke Plas zorgt elke donderdagavond voor de nodige dosis humor. En zoals we de afgelopen dagen hebben kunnen zien is dat in Kamp Zuid aardig nodig... Daarnaast houdt ze het vooral erg 'real' en ze is dan ook niet bang om het poep- en plasprobleem aan te kaarten.

"Ik maakte een gaatje in grond en drukte het heel snel eruit"

Spannende carrièreswitch voor Nienke Plas
Lees ook

Spannende carrièreswitch voor Nienke Plas

Stiekem dromen we natuurlijk allemaal van een BN'ers status, al is het alleen maar om een keer op zo'n onbewoond eiland te zitten en die toffe proeven te doen. Maar toch is er iets wat ons tegenhoudt: het hele rampscenario dat een toiletbezoekje oplevert. Want allemaal leuk en aardig, maar je boodschap doen tussen de bananenbladeren klinkt toch niet zo glamoureus... 

Daar denkt YouTube-ster Nienke Plas wel anders over. Met een flinke dosis humor gaat ze alle uitdagingen aan die het spectaculaire programma te bieden heeft. En ja, daar hoort ook poepen in de wildernis bij.

In haar wekelijke format Nienke & Co bespreekt ze elke week de aflevering. En tijdens de video doet ze een boekje open over de veelbesproken toiletsituatie. “Ik poepte in de bosje. Ik maakte een gaatje in grond en drukte het heel snel eruit. Maar dat ging niet, want je eet alleen bananen en raakt verstopt. Dus drukken en snelheid is er niet in.”

Toch blijft haar bezoekje niet onopgemerkt. “Ik zei wel: 'Ik ga even kakken'”, vertelt ze zonder enige gene. Om wel weer fris en fruitig voor de dag te komen bedenkt ze een handig trucje: “Ik deed dan niet mijn onderbroek helemaal over mijn bips dicht. En dan ging ik zo met mijn billen beetje gek lopen en zo in de zee schoonmaken." Altijd handig om te onthouden als je geen zin hebt met die beruchte toiletrol over de camping te sjezen. 

En alsof het poepverhaal nog niet genoeg losmaakt, doet ze in de video nóg een opmerkelijke uitspraak. Zo biecht ze op dat ze een broeierige nacht heeft gehad op het eiland, en dat had niets met het weer te maken... Oeh la la! “Ik had wel na een x aantal nachten een natte droom", verklapt ze. "En dat is heel raar, wakker worden naast zeven man.”

Nog meer Robinson? Check dan elke vrijdag onze Robinson Confessions in de app!

Lees meer over
Nienke PlasExpeditie Robinson