Zo moeder, zo zoon

Yolanthe doet fotoshoot met allerliefste van de wereld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @yolanthecabauYolanthe doet fotoshoot met allerliefste van de wereld
RTL

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een heerlijke shoot achter de rug! Voor de glossy LINDA. werd Yo samen met haar super schattige zoontje Xess Xava op de gevoelige plaat vastgelegd.

"Hij heeft de hele shoot alleen maar gelachen en genoten en dat maakt mijn moederhart natuurlijk het allergelukkigste." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuwe tatoeage voor Yolanthe Sneijder-Cabau
Lees ook

Nieuwe tatoeage voor Yolanthe Sneijder-Cabau

Via Instagram deelt Yolanthe beelden van de fotoshoot. "Samen met het voor mij allerliefste mensje op de wereld een fotoshoot gedaan voor de Linda! Wat was het een geweldige ervaring om dit met mijn kleine lieve Xess te mogen doen! Hij heeft de hele shoot alleen maar gelachen en genoten en dat maakt mijn moederhart natuurlijk het allergelukkigste." 

Tijdens het shooten vertelt het liefje van Wesley Sneijder dat ze al druk aan het peinzen is over waar Xess straks naar school zal gaan. "Hij is 2 jaar oud, maar vanaf 4 jaar ben je leerplichtig. Veel moeders vragen: hoe ga je dat doen? Ik weet het echt niet. We wonen nu in Qatar, maar dat kan volgend jaar anders zijn. Of morgen." 

Yo vertelt voorlopig echter nog geen knoop te gaan doorhakken. "Ik wacht nog even tot ik écht moet beslissen en dan kijk ik hoe ons leven er dan uitziet. 

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-CabauXess Xava SneijderWesley Sneijder