pak de tissues er maar bij

Laura Ponticorvo en liefje snotterden wat af tijdens sprookjeshuwelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube Laura PonticorvoLaura Ponticorvo en liefje snotterden wat af tijdens sprookjeshuwelijk
RTL

Medio september gaf Laura Ponticorvo het ja-woord aan haar grote liefde Ryan Rijger in zonnig Italië. De afgelopen tijd deelde de YouTube-queen al heel wat schattige kiekjes, maar nu is er ook een heuse behind the scenes-vlog van de trouwpartij verschenen.

"Alle stoere mannen zaten te huilen op onze bruiloft."

Laura laat via Instagram weten dat haar fans een exclusief kijkje achter de schermen krijgen door middel van de vlog die zojuist op YouTube is verschenen. "Van alle drie dagen heb ik wat momentjes tussen door gevlogd. Je neemt eigenlijk een kijkje achter de schermen bij onze bruiloft. Hoe voelen we ons als getrouwd stel? Wat vonden we zelf van de bruiloft? Hoe staat het met de emoties en zenuwen?", schrijft de net getrouwd Lau.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wij zeggen ja tegen de bruidsvideo van Laura Ponticorvo
Lees ook

Wij zeggen ja tegen de bruidsvideo van Laura Ponticorvo

In de video vertelt Ryan dat hij heel wat traantjes heeft moeten laten toen hij naar het altaar liep. "Ik dacht: 'we gaan niet huilen, you got this.' Maar het werd echt een domino-effect. Iedereen ging huilen. Voordat de bruid kwam huilde iedereen al, alleen door mijn opkomst."

Hij brak pas écht toen hij Laura aan zag komen in haar trouwjurk. "Toen dacht ik: dit is het gewoon. Ik zag haar lopen en wist... dit is het moment. Ik zag dat Laura het ook zwaar had, en toen was ik niet meer te stoppen... zestien doosjes tissues... ik heb vanaf dat moment tot aan het einde gejankt. Ik weet niet of er mannen zijn die denken niet te gaan huilen, maar geloof mij... you gonna fuck this up. Alle stoere mannen zaten te huilen op onze bruiloft."

De bruiloft was één groot tranendal van geluk, zo legt Laura uit. "Iedereen durfde zichzelf te laten gaan. Uit liefde! Het was echt magisch, je hebt het dan niet meer onder controle. Ik wilde het ook ophouden vanwege mijn make-up, maar dat kon gewoon niet." 

Het is overigens niet de eerste vlog die Laura deelt van het romantische trouwfestijn. Eerder deze week verscheen al een video online waarin Laura en Ryan worden gevolgd tijdens hun grote dag.

Lees meer over
Laura Ponticorvo