muse

Breuk André en Monique was inspiratie voor nieuwe album

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moniquenoellBreuk André en Monique was inspiratie voor nieuwe album
RTL

Sinds vandaag ligt het kersverse album van André Hazes in de winkels. Zijn liefje Monique staat natuurlijk vierkant achter hem en prijst haar vent op Instagram de hemel in.

"Dit album is beter dan ooit, jij bent beter dan ooit"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes gaat op zijn knieën
Lees ook

André Hazes gaat op zijn knieën

"Lieve schat, je was jezelf en dat houdt in dat het goed, zuiver en krachtig was. Je hebt jezelf weer neergezet, samen met je band!", spreekt ze liefdevol onder een kiekje van haar Dré. 

Ze noemt zijn album beter dan ooit, en ook heeft hij volgens haar nog nooit zo goed geklonken. En dat heeft alles te maken met de breuk afgelopen jaar. "Dit album is beter dan ooit, jij bent beter dan ooit. Mede door de korte breuk die wij hadden, maar ook die je moest nemen van je werk, zijn er hele rakende krachtige nummers uitgekomen", schrijft ze erbij. "Godzijdank is die tijd voorbij en is alles ANDERS!"

Ook Dré is nog altijd gek op zijn Monique. Aan RTL Boulevard laat hij weten hij nooit meer zonder haar wil. “Het is gewoon écht een goed wijf. En ik kan af en toe op haar lopen zeiken en zij op mij. Maar ik ga echt geen betere vrouw vinden. Dat heb ik geleerd."

Lees meer over
Monique WestenbergAndré Hazes jr.