Liedjesfestijn

Kruisje in je agenda: hier vindt The Passion 2019 plaats

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKruisje in je agenda: hier vindt The Passion 2019 plaats
RTL

Kerst moet nog komen, maar we kijken nu al uit naar Pasen. Volgend jaar vormt Dordrecht op Witte Donderdag 2019 het decor voor The Passion.

"Dordrecht is ook de stad van het hart op de juiste plek voor jong en oud"

Met het thema Je bent niet alleen legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar. Jochem de Jong, mediadirecteur van KRO-NCRV, voegt daaraan toe: “Je alleen voelen komt voor bij jong en oud. Daarom willen we dit jaar extra benadrukken dat we elkaar nodig hebben en dat we niet alleen leven, dat we omkijken naar elkaar."
 

Tommie Christiaan heeft alweer nieuwe liefde
Lees ook

Tommie Christiaan heeft alweer nieuwe liefde

De burgemeester van Dordrecht, Wouter Kolff laat weten erg blij te zijn met de keuze van zijn prachtige stad. “Dordrecht is de oudste stad van Holland. De stad waar al 800 jaar wordt gebouwd aan de toekomst, leent zich met meer dan 1000 monumenten perfect voor The Passion. Maar Dordrecht is ook de stad van het hart op de juiste plek voor jong en oud", aldus de burgemeester.

Vorig jaar vond het liedjesfestijn plaats in de Amsterdamse Bijlmer. Toen wisten Tommie Christiaan en Glennis Grace met hun prachtige stemmen als Jezus en Maria ons te betoveren. Wie er dit jaar in de huid kruipen van Jezus en Maria is nog niet bekend. 

De jaarlijkse muzikale paasvertelling wordt op donderdag 18 april live uitgezonden.