prinsjes en prinsesjes

Té schattig: Harry en Meghan bezoeken de allerkleinsten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTé schattig: Harry en Meghan bezoeken de allerkleinsten
RTL

Prins Harry en Meghan Markle brengen vandaag een bezoek aan Sussex. Hun dag begint met een bezoekje aan een school. Op de beelden is duidelijk te zien dat Harry en Meghan dol zijn op kinderen.

"Oh mijn God, ik laat nooit meer los"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prins Harry neemt ruim de tijd om met de kinderen een gesprek aan te knopen. Want wat blijkt? De schooluniformen doen hem erg denken aan de tijd dat hij zelf nog naar school ging. De kinderen zijn erg onder de indruk van de royal, maar het is vooral de juffrouw die haar ogen niet kan geloven.

'Harry en Meghan zetten de bloemetjes buiten in onze hoofdstad'
Lees ook

'Harry en Meghan zetten de bloemetjes buiten in onze hoofdstad'

Wanneer prins Harry haar een hand geeft, zegt ze: "Oh mijn God, ik laat nooit meer los." De roodharige prins grapt: "Laat alsjeblieft los." De kinderen zijn om een andere reden blij met de komst van de royals. Ze mochten namelijk een paar vakken missen. "Dat vind ik fantastisch", zegt Harry.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Niet alleen Harry maakt indruk op het publiek. Ook Meghan Markle weet de harten van de inwoners van Sussex te stelen. Meghan is dan ook heel bijzonder voor Sussex, zij is namelijk de allereerste hertogin. Voor prins Harry was er al wel een hertog van Sussex, maar zijn twee huwelijken werden door de koning niet erkend. En dus kwam er nooit eerder een hertogin van Sussex tot Meghan Markle met haar Harry trouwde.

© Getty Images
Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle