drie keer is scheepsrecht

Is dit het bewijs dat Niels en Rosanna wéér meedoen met VIPS?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rosannavoorwadIs dit het bewijs dat Niels en Rosanna wéér meedoen met VIPS?
RTL

Het was een tijdje stil rondom de veelbesproken tortelduifjes, maar nu weet Rosanna met één simpele post de boel weer op z'n kop te zetten. Oei! Bij een video op Instagram hint ze op een eventuele derde comeback in Temptation Island. Zou het dan toch...?

Twee keer de verleiding aangaan (en twee keer zwaar de mist in gaan), was blijkbaar niet genoeg voor het tot over hun oren verliefde Temptation-koppel. Rosanna weet het zeker, een derde keer meedoen aan de realityshow moet bewijzen dat Niels écht zo trouw is als hij belooft. 

"3 x scheepsrecht...", plaagt de Temptation-ster haar volgers onder heftige beelden uit hun eerste seizoen, waarin ze haar liefje compleet verrot scheldt.

© Instagram @rosannavoorwald

Onder de video gaat het los met comments. "Are u kidding me", "wat is dit nou weer" en "dit is een grap toch" klinkt het onder de video. Eén ding is zeker: het is nooit saai met het Niels en Rosanna.

RTL Boulevard-reporter Rick sprak de twee kort na hun nieuwe Temptation-avontuur. Bekijk de video met hun toekomstplannen hieronder.

Lees meer over
Temptation Island