memories

Anita Witzier heeft toch nog wat geleerd van Katja Schuurman

Door RTL Boulevard/Weekend··Aangepast:
© ANPAnita Witzier heeft toch nog wat geleerd van Katja Schuurman
RTL

Katja Schuurman nam afgelopen seizoen het Memories-presentatiestokje over van Anita Witzier. Anita presenteerde het programma twintig jaar lang, maar biecht nu op toch nog iets geleerd te hebben van haar opvolgster.

"Maar dát is Katja"

In de nieuwe Weekend vertelt Anita Witzier dat ze vooral heeft geleerd van de openheid van Katja. Zo stelde de brunette pikante vragen over seks aan de kandidaten van het programma. "Dat durfde ik nooit zo", lacht Anita. "Toen ik haar dat zag doen, dacht ik: verdorie, dat had ik ook weleens vaker mogen vragen."

'Anita Witzier voelt zich verraden door Katja Schuurman'
Lees ook

'Anita Witzier voelt zich verraden door Katja Schuurman'

Toch zou deze openheid niet goed bij Anita passen."Maar dát is Katja. Ik ben dicht bij mijzelf gebleven, en zij is ook bij zichzelf gebleven", aldus de vroegere Memories-presentatrice.

RTL

Inmiddels heeft ook Katja het Memories-bijltje erbij neergelegd. De presentatrice maakte eerder dit jaar bekend dat ze aan de slag gaat bij RTL 4. Hier krijgt ze naar eigen zeggen meer mogelijkheden.

Het feit dat Katja alweer zo snel het programma verliet schoot bij Anita wel in het verkeerde keelgat. "Ze heeft het gevoel dat alles voor niets is geweest", liet een bron dichtbij Anita eind juli weten.

Lees meer over
Anita WitzierKatja Schuurman