Expeditie Exit

Het grootste WTF-moment in Expeditie Robinson tot nu toe

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLHet grootste WTF-moment in Expeditie Robinson tot nu toe
RTL

Vorige week zagen we hoe niet één, maar twee deelnemers Expeditie Robinson wilden verlaten. Als je dacht dat het niet erger kon, dan heb je het mis. Deze week ging er namelijk nog een schepje bovenop. Let op: spoilers

"Ik vind dat een zwakke schakel in het team niet goed is"

Deze week werden Kamp Noord en Kamp Zuid gehusseld, waardoor er een team van zeven BN’ers overbleef. Johnny, Nienke en Corry behoorden niet tot de gelukkigen en werden naar het nieuwe Duivelseiland gebracht. Het team overgebleven BN’ers, vooral bestaande uit krachtpatsers, moest het opnemen tegen Kamp Onbekend.

Donny Roelvink zag Expeditie-exit 'echt niet aankomen'
Lees ook

Donny Roelvink zag Expeditie-exit 'echt niet aankomen'

Het team van de onbekenden ging er met de winst vandoor en dus moesten de BN’ers naar de eilandraad. En hier gebeurde iets bijzonders. Het oude Kamp Zuid had met elkaar afgesproken om vol op Tony te stemmen. En het oude Kamp Noord zou op Donny stemmen. Gregory was de vreemde eend in de bijt, want hij zou zijn oude kampgenootje eruit stemmen.

Toen de stemmen werden geteld, werd duidelijk dat Greg zijn afspraak met Donny, Steven en Jodi niet was nagekomen en toch op Donny had gestemd. Donny moest zijn spullen pakken en naar huis.

Toen de stemmen werden geteld, werd duidelijk dat Greg zijn afspraak met Donny, Steven en Jodi niet was nagekomen en toch op Donny had gestemd. Donny moest zijn spullen pakken en naar huis.

The end… Of toch niet?!

Want dan is daar Tony. “Ik vind het moeilijk om te zeggen, maar ik wil als kapitein mensen die er niet 100% volledig voor gaan… en ik vind dat een zwakke schakel in het team niet goed is…” Wat Tony wil zeggen is niet meteen duidelijk, dus de volgende uitspraak komt dan ook als een verrassing: “Dus ik wil eigenlijk met Donny mee. Ik wil ook het eiland verlaten.”

Waaaaaat?! Menig kijker zal van verbazing van de bank zijn gevallen en ook de andere kandidaten zijn in shock. “Echt?!” schreeuwt Stijn uit. “Toon, serieus?!” Tony maakt duidelijk dat hij echt geen grapje maakt en zijn koffers pakt.

 Ook Dennis en Nicolette zijn geschrokken van de aankondiging van Tony. “Tony, heel even serieus. Als je dit meent, dan vind ik het sowieso een heel raar besluit om dat op dit moment te zeggen. Want dan had je Donny nog door kunnen sturen en de eer aan jezelf kunnen houden.” Tony is zich van geen kwaad bewust: “Ik vind dit juist het beste moment.” “Donny had door kunnen gaan”, stamelt Dennis. Tony geeft zich over: “Ik trek het niet meer.”

Tony vertelt over zijn deelname aan Expeditie Robinson in onze eigen Robinson Confessions.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Tony JuniorDonny RoelvinkExpeditie Robinson