laat je verleiden

Eerste beelden nieuwe seizoen Temptation Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLEerste beelden nieuwe seizoen Temptation Island
RTL

De opnames van het nieuwe seizoen Temptation Island zijn van start gegaan! Dat meldt presentator Rick Brandsteder op zijn Instagram.

"Wij houden ons wel Thai"

Ook dit jaar is het de makers weer gelukt om vier koppeltjes te vinden die hun relatie op de proef willen stellen. Het is echter nog niet bekend welke tortelduifjes dit jaar de ultieme relatietest zullen aangaan. Het enige wat vooralsnog bekend is over het nieuwe seizoen is dat het zich zal afspelen in Thailand. 

Temptation-Rosanna zet enorme tattoo onder d'r borsten
Lees ook

Temptation-Rosanna zet enorme tattoo onder d'r borsten

“Wij houden ons wel Thai”, schrijft Rick namelijk bij een kiekje waarop hij poseert met zijn Temptation-collega Annelien Coorevits. De komende weken zal het duo samen op het Thaise resort bivakkeren om de kandidaten bij te kunnen staan tijdens ‘het spel der verleiding’.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Daarnaast gaan er ook al maanden geruchten dat er ook weer een VIPS-editie zal komen van Temptation Island. Vorige week hintte oud-deelneemster Rosanna nog op een deelname in de nieuwe Temptation Island VIPS.  “Drie keer is scheepsrecht”, schreef het liefje van Niels op haar Instagram. Voor verdere uitleg was de blondine echter niet bereikbaar.

Vooralsnog blijft het nog even gissen of en wanneer er weer een nieuwe Temptation Island VIPS komt, maar een ding is zeker: in 2019 kunnen we in ieder geval weer genieten van een reguliere reeks van Temptation Island. Dat wordt weer smullen!

Lees meer over
Rick BrandstederTemptation Island