redeneren als een kip zonder kop

'Sjors en Amir' kibbelend in de kantine van GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @alkantubbies'Sjors en Amir' kibbelend in de kantine van GTST
RTL

Alkan Çöklü is stapelgek op kip: de soapie deelt dan ook regelmatig filmpjes waarin hij zijn liefde voor pluimvee uit. Zijn liefje Melissa Drost eet echter vega en probeert haar mannetje over te halen om de vegetarische saté eens uit te proberen. Dat blijkt echter geen succes te zijn...

"Doe niet zo raar"

Tussen de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden door eten Alkan en Melissa een hapje in de bedrijfskantine van Neerlands langstlopende soapserie. Melissa moedigt haar schattebout aan om de vegetarische saté eens uit te proberen, aangezien Alkan normaliter heel wat stukken kippen verorbert als avondeten. "Dit is toch perfect, het is net kip", zegt de blondine tegen Alkan die mokkend zijn vegetarische avondeten weg probeert te werken. "Nee, echt niet", mompelt de krullenbol teleurgesteld. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

GTST-'Sjors en Amir' genieten van zonnig Italië
Lees ook

GTST-'Sjors en Amir' genieten van zonnig Italië

Daar is Melis het duidelijk niet mee eens. "Nou, jawel... het heeft dezelfde structuur. Het is een prima alternatief, doe niet zo raar." Alkan wil echter niets weten van de vegetarische saté. "Ik eet alleen de groenten wel."

Melissa baalt er overduidelijk van dat Alkan weigert de kip in het vervolg te laten staan. "Vleesvervangers en Alkan, een nog wat moeizame relatie. Maar komt goed. Ze gaan echt van elkaar houden, wacht maar."

Lees meer over
Melissa DrostAlkan CokluGTST