the answer is no

Richard en Patty zetten punt achter Ranking the Stars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRichard en Patty zetten punt achter Ranking the Stars
RTL

Er wordt al een lange tijd gespeculeerd dat niemand minder dan Richard Groenendijk Ranking the Stars zou gaan presenteren nu Paul de Leeuw naar RTL vertrekt. Ook Patty Brard zou een goede opvolgster zijn. Maar, de twee gaan het niet doen. Dat laten ze weten aan RTL Boulevard.

"Ik heb er geen moment aan getwijfeld"

Richard Groenendijk straalt al vijf jaar als kandidaat in Ranking the Stars. Zoals hij zelf zegt, heeft hij alle hoeken van het programma gezien. "Ik heb besloten het niet te doen. Ik heb er geen moment aan getwijfeld. Het lijkt me niet handig, want ik ben toch wel anders dan Paul. Ik denk dat we iemand anders moeten vragen", laat hij weten.

Tim kijkt te diep in het glaasje tijdens Ranking The Stars
Lees ook

Tim kijkt te diep in het glaasje tijdens Ranking The Stars

Of Richard aan een nieuw seizoen mee zal doen is de cabaretier heel duidelijk over. "Als er een nieuwe Ranking komt, dan ga ik daar ook niet meer zitten als kandidaat. Dit was het voor mij. Ik stop op een moment waarop iedereen het leuke uitzendingen vond met leuke kandidaten." 

Ook spraken wij Patty Brard, die werd genoemd als mogelijke presentator van de hilarische show: "Ik denk persoonlijk dat het format al zo lang meegaat, dat het nu voorbij is. Paul is moeilijk te vervangen. Ik denk dat zowel Richard als ik nee zouden zeggen tegen de presentatie."

Volgens Pat kan niemand het zo goed al Paul. Ze adviseert zelfs om niet eens een nieuwe presentator te nemen. "Ik adviseer dat het programma op is. Anders hadden ze het programma aan Paul mee moeten geven. Wie er ook gaat staan, Richard en ik waren al een beetje klaar."

Lees meer over
Patty BrardRichard GroenendijkPaul de Leeuw