Grote verrassing!

Thaise voetballertjes doen hun verhaal bij Ellen DeGeneres

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The EllenShowThaise voetballertjes doen hun verhaal bij Ellen DeGeneres
RTL

De twaalf voetballertjes en hun coach, die eerder dit jaar vast zaten in een grot in Thailand, hebben hun eerste studio-interview gegeven bij The Ellen Show. En daar wachtte hen een grote verrassing!

“We zouden een uurtje kijken, dat is wel iets langer geworden.”

Ellen Degeneres is 60 jaar
Lees ook

Ellen Degeneres is 60 jaar

Dat het goed gaat met het voetbalteam blijkt wel aan de luchtige antwoorden. De coach grapt op een gegeven moment: “We zouden een uurtje kijken, dat is wel iets langer geworden.” Het team zat uiteindelijk tien dagen vast. 

Ellen DeGeneres weet de jongens compleet te verrassen met nieuwe voetbalshirts met daarop een afbeelding van haar eigen gezicht. En ook hun grootte voorbeeld Zlatan Ibrahimović komt langs. De stervoetballer geeft het Thaise voetbalteam een voetbalpakket en kaartjes om naar een van zijn wedstrijden te komen. 

De kinderen en hun coach vertellen dat ze in de grot waren, omdat het een toeristische attractie was die ze graag wilden bekijken. Op het moment dat ze naar huis wilden vertrekken, merkten ze dat door hevige regenval het water was gestegen en ze dus vast zaten. Uiteindelijk werden ze met behulp van een reddingsteam bevrijd. 

Lees meer over
Ellen DeGeneres