angsthaas

ZIEN: Donny Roelvink pist bijna in zijn broek van angst

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal RUMAGTVZIEN: Donny Roelvink pist bijna in zijn broek van angst
RTL

Voor het YouTube-kanaal van RUMAGTV bezoeken de broertjes Roelvink een spookhuis dat volledig in het teken staat van de nieuwe griezelfilm Hellfest. En dan blijkt dat de jongste Roelvink-telg helemaal niet zo stoer is...

Tijdens het interview vooraf aan het bloedstollende huisbezoek blijkt al dat Donny niet echt een fan is van horrorfilms. Als het aan de gespierde hunk lag zouden horrorfilms en spookhuizen niet eens bestaan. "Ik kijk films voor ontspanning", vertelt hij met een lach op zijn gezicht als de presentator begint over het nieuwste horrorfilm-pareltje: Hellfest. Dave is er juist helemaal verzot op "Het is mijn lieveling genre", biecht hij op.

Donny Roelvink zag Expeditie-exit 'echt niet aankomen'
Lees ook

Donny Roelvink zag Expeditie-exit 'echt niet aankomen'

Toch is het aardig eenvoudig om de stoere binken aan het schrikken te krijgen. Dat bewijzen de heren als tijdens het interview twee griezelige monsters uit het niets verschijnen. Donny weet niet hoe snel hij weg moet wezen. "Ik wist het!", giert Dave het uit, terwijl Donny nog net niet het pand uitrent van schrik. En dan moet het echte werk nog beginnen..."Gap, ik kap er mee!", dreigt Donny. "Ik heb schijt of je me een mietje vindt, ik doe niet meer mee. Laat dave maar in zijn eentje gaan."

Bekijk de hilarische video hieronder. Psttt, wil je lachen om Donny? Ga dan naar 1 minuut 45. 

Lees meer over
Donny RoelvinkDave Roelvink