Inside & outside

Zo gaat het kind van Harry en Meghan eruit zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesZo gaat het kind van Harry en Meghan eruit zien
RTL

Afgelopen week maakten Harry en Meghan bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Hoog tijd om te voorspellen wat voor type kind het wordt.

Het uiterlijk

Hoe het eerste kindje van Harry en Meghan eruit gaan zien, weten we inmiddels ook (een beetje). Een Amerikaanse forensisch onderzoeker Joe Mullins heeft namelijk een voorspelling gedaan van het uiterlijk van het kindje. Worden het de rode haren en heldere blauwe ogen van Harry of toch de donkere looks van Meghan? Volgens Joe wordt het een beetje van allebei.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De forensisch onderzoeker voorspelde eerder ook al het uiterlijk van het kindje van Tom Cruise en Katy Holmes en Suri leek er enorm op. Het kindje van Harry en Meghan zou er dus zomaar echt op kunnen lijken.

Cute: prins Harry verrast door 5-jarige
Lees ook

Cute: prins Harry verrast door 5-jarige

Het innerlijk

Naast het uiterlijk is het innerlijk natuurlijk ook belangrijk. We kunnen het al voorzichtig inschatten aan de hand van sterrenbeelden. Wat staat er voor de kleine spruit in de sterren?

De uitgerekende datum houdt het stel nog even voor zichzelf. Het enige dat ze erover willen loslaten, is dat de baby in het voorjaar van 2019 ter wereld zal komen. Toch zijn er insiders die aan People hebben verteld dat Meghan zo’n twaalf weken zwanger is. Een babybuik is bijna niet te zien bij Meghan en dit zou dus zo maar kunnen kloppen. Als Meghan inderdaad twaalf weken zwanger is, zou ze ongeveer eind april of begin mei kunnen bevallen.

Als we naar sterrenbeelden kijken, zou dat betekenen dat de baby een stier is. Stieren staan bekend om hun betrouwbaarheid. Ze zijn zeer vastberaden, trouw en liefdevol. Toch ligt er ook een klein gevaar op de loer. Stieren kunnen namelijk snel jaloers zijn. En dat is als royal toch een beetje onhandig. Helemaal als je grote neef de koning van Engeland wordt. Ook hechten ze veel waarde aan geld en bezittingen en kunnen ze niet goed tegen verandering.

Harry als kind

De kans is groot dat het kindje erg op Harry gaat lijken. Niet qua haarkleur, maar qua innerlijk. Zijn moeder Diana omschreef hem vroeger als: “Erg artistiek en sportief." Op jonge leeftijd was Harry namelijk al gek op paardrijden en jagen. Gelukkig voor Harry bracht het gezin de weekenden door in Highgrove House, een enorm landgoed in Gloucestershire.

© Getty Images

Toch was Harry verder een normale jongen. Zo nam Diana haar zoons ook mee naar Disneyland en Fastfoodrestaurants. Waarschijnlijk zal Harry in de toekomst vast een keer met zijn kids in Disneyland gespot worden.

Als de royal baby net zo wordt als Harry kunnen de trotse ouders er later toch nog een flinke kluif aan krijgen. De schattige Harry was als tiener namelijk behoorlijk losbandig. Hij zou op jonge leeftijd al wat biertjes hebben gedronken terwijl dat eigenlijk nog niet mocht en de roodharige prins zou zelfs jointjes hebben gerookt. 

© Getty Images

Meghan als kind

De kleine Meghan was vroeger al erg slim en kritisch. Met een afro-Amerikaanse moeder en een witte vader viel ze soms uit de toon in een buurt waar bijna geen diversiteit was. Toen ze zeven jaar oud was, vroeg ze de speciale Barbie-familie aan de Kerstman, een probleem was alleen dat ze alleen in een zwarte en een witte varianten kwamen. Haar vader had speciaal voor Meghan twee setjes gekocht en zo een variant gemaakt die hun familie representeerde. 

Misschien raakt de royal baby dus wel net zo kritisch en maatschappelijk betrokken als haar moeder. Het kan haast niet anders. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle