TJAKKA!

Emile Ratelband en draagmoeder gaan voor baby in december

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEmile Ratelband en draagmoeder gaan voor baby in december
RTL

Emile Ratelband kwam eind augustus met het toch wel opvallende nieuws dat hij een draagmoeder zocht. De 69-jarige positiviteitsgoeroe laat nu aan RTL Boulevard weten dat hij momenteel met twee geschikte kandidaten druk aan het rekenen is om zo snel mogelijk in verwachting te raken. En met snel bedoelen we heel snel: Emile hoopt dat het in december al raak is.

"Voor Kerstmis moet het al gerealiseerd zijn"

Emile vertelt dat zijn oproepje afgelopen augustus hem twee draagmoeders opleverde: “Ik heb nu twee draagmoeders gevonden dus daar ben ik mee aan de slag”, aldus de vader van zeven. “We wachten nu op de eerste menstruatie en dan berekenen we de eisprong, en dan gaat het gebeuren. Voor Kerstmis moet het al gerealiseerd zijn.”

Emile Ratelband wil nog een kind en zoekt draagmoeder op Twitter
Lees ook

Emile Ratelband wil nog een kind en zoekt draagmoeder op Twitter

De goeroe liet eerder in weekblad Party weten dat hij zijn aankomende kind op de natuurlijke manier wil verwekken. Emile was duidelijk over zijn plannen: “De baby moet gewoon op natuurlijke wijze verwekt worden, wat betekent dat ik naar bed ga met de draagmoeder.”

Na de geboorte wil hij ook nauw contact houden met de moeder van zijn kind. Als de 69-jarige Emile iets overkomt, zal het kindje teruggaan naar de moeder. "Waarvoor ze een groot bedrag per maand krijgt om voor het kind te zorgen. Tot die tijd heb ik het gezag en bepaal ik wat er gebeurt”, aldus Emile aan Party.

Het idee van een draagmoeder kwam niet bij Emile zelf vandaan, het was een vriendin die erover begon. Toch was hij wel direct enthousiast. Zo laat hij aan RTL Boulevard weten: “Ik zou wel kinderen willen hebben, maar ik hoef er geen vrouw bij te hebben. Dat gezeik moet ik niet meer aan mijn kop hebben.”

Lees meer over
Emile Ratelband