triest nieuws

Spoiler alert: dit personage komt te overlijden in Modern Family

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABCSpoiler alert: dit personage komt te overlijden in Modern Family
RTL

De bedenker van Modern Family, Christopher Lloyd, liet eerder al weten dat er dit seizoen een belangrijk personage kwam te overlijden. Hij wilde niet prijsgeven om wie het ging, tot gisteravond, toen het trieste nieuws in seizoen tien bekend werd gemaakt.

Let op spoilers!
 

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Slecht nieuws voor alle fans van Modern Family
Lees ook

Slecht nieuws voor alle fans van Modern Family

Het gaat om DeDe, gespeeld door Shelley Long. De actrice vertolkte vanaf het allereerste seizoen de ex-vrouw van Jay, moeder van Claire en Mitchell. Hoewel ze geen enorme rol in de serie had, was ze wel een belangrijke schakel in de ietwat gestoorde familie. Haar overlijden werd in het begin van de aflevering aangekondigd. In de sitcom kreeg Claire een telefoontje van Jerry, de nieuwe man van DeDe, die haar het tragische nieuws moest melden.

 

Volgens Christopher Lloyd was haar dood onvermijdelijk. “De familie maakt de grote dingen des levens mee”, zei hij toen het nieuws naar buiten kwam. “En daar hoort de dood natuurlijk ook bij. Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen.”

Modern Family is inmiddels begonnen aan het tiende seizoen. Wanneer deze in Nederland te bingen is, is nog niet bekend. Wel staan seizoen vier, vijf, zes, zeven én acht op Netflix. Zo kun je voorlopig nog even genieten van DeDe en de rest van de cast.

© ABC